top of page
HOME
Final UG Usage.png
About

Сеприсутниот GRUVS постои за да го надгледува и одржува, во соработка со Tune Asia Management, целиот бизнис поврзан со музичар, претприемач ,
Музички директор, консултант и креатор
  Ерик Харгров ,

поранешниот Џејмс Браун и Бутси Колинс тапанар.
Обезбедуваме специјализиран опсег на услуги и решенија за да им помогнеме на поединци и организации кои се обидуваат да го задржат Ерик Харгроув.

 •  Hear Us Around  •

УСЛУГИ

Bootsy EH Drum Pic 1_edited_edited_edited.jpg
МУЗИЧКИ НАСТАНИ

Договорете го Ерик Харгроув како индивидуален музичар или со неговиот бенд „EHB“ за вашите големи или мали настани.

EH Sitting Edit Color2_edited.jpg
КРЕАТИВНИ СЕСИИ

Вклучете го Ерик Харгроув за вашите креативни сесии каде што се вклучени теми за забава, музика или музика.

IMG_7090_edited.jpg
КОНСУЛТАЦИИ

Резервирајте сесии со Ерик Харгроув за сè што е поврзано со музика и забава.

Services

ПОРТФОЛИО

СИНГАПУР • 2021 година
ЛОНДОН • 2021 година

EMRAH LOGO-ilogo4a2e.png
Portfolio
Testimonials

ШТО ВЕЛАТ ЛУЃЕТО

Вил Робинсон
(
Сопственик )

Ерик е еден од оние уметници кои точно разбираат што сакате и знае како да го испорача тоа на голем начин. Тој е еден од најбараните музичари во индустријата и ние сме среќни што реши да ни се придружи овде во Tune Asia.

Вил Робинсон
(
Сопственик )

EMRAH LOGO-ilogo4a2e.png

Ерик е еден од оние уметници кои точно разбираат што сакате и знае како да го испорача тоа на голем начин. Тој е еден од најбараните музичари во индустријата и ние сме среќни што реши да ни се придружи овде во Tune Asia.

Дејвид Бејтс,
( Сопственик )

La-Clique_Logo.png

СИНГАПУР • 2021 ЛОНДОН • 2021 г

LONDON • 2021

  . . . Сите овде во La Clique целосно уживаа во работата со Ерик Харгроув од Ubiquitous Gruvs.

  . . . Неговиот професионализам и работна етика се апсолутно врвни.

  . . . Ерик е многу искусен професионалец од највисок калибар. Има супериорни вештини како перкусионист и

тапан комплет тапанар.

Бидете во контакт со нас

Вие сте само еден клик подалеку од извонредноста

Ќе зборуваме наскоро!

  • LinkedIn

Ubiquitous Gruvs, LLC  

© 2021

  • Twitter
  • Instagram
Contact
bottom of page